Ikzelf ben erg van gadgets, en zo zijn er vele andere! Om altijd aan te kunnen komen met de leukste gadgets bij je vrienden is het belangrijk dat je up-to-date blijft. Wat is er nieuw op de markt en wat moet ik dus zeker weten aanschaffen? Omdat dit best een dure ‘hobby’ kan worden maak ik vaak gebruikt van een e-kortingscode. Wil jij meer weten over de nieuwste gadgets? Lees dan verder.

De deurbel

Een normale deurbel is echt niet meer van deze tijd. We hebben het dit geval dus over een slimme deurbel. Deze kan ik verschillende vormen en maten voorkomen maar mijn favoriet is toch wel Ring. Je krijgt een melding zodra er wordt aangebeld en je kan ook nog eens naar je beelden kijken als je op vakantie bent. Daarnaast kan je ook praten via je slimme deurbel, wie wilt dit nou niet?

Elektrische fiets

Het slechte imago van een elektrische fiets is aan het verdwijnen. In het verleden was dit meer een fiets voor de oudere mensen, maar nu begint het echt helemaal hip te worden voor jong en oud. Ze zijn nu namelijk ook beschikbaar in een super leuk design, waardoor het er niet suf uitziet als jij op je elektrische fiets naar je werk gaat. In tegendeel, je rijdt met bijna 60 km per uur naar je werk en niemand anders kan dat nadoen op zijn fiets!

De tandenborstel

Een elektrische tandenborstel kennen we allemaal wel. Deze worden al jaren door alle tandartsen aangeraden waardoor ik er thuis ook een heb liggen. De nieuwe trend is een uitbreiding van deze elektrische tandenborstel. Het is namelijk een tandenborstel die verbonden is aan je telefoon. Door middel van een speciale app wordt je begeleidt tijdens het poetsen. Zo ga je altijd met een schoon gebit naar je werk toe.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *