Tegenwoordig hebben we met allemaal technologie te maken waarvan we een aantal jaren terug niet eens wisten dat het bestond. Dit is natuurlijk heel goed om te zien en helpt met heel veel dingen. Denk bijvoorbeeld aan Ipads, smartphones, de tv kwaliteit van tegenwoordig en nog veel meer. Een dashcam is hier ook een heel goed voorbeeld van. Wat zijn dashcams nu eigenlijk precies? Een dashcam is een camera die of ingebouwd zit in een auto of die je er zelf in plaats. Een dashcam zorgt er eigenlijk voor dat alles wat er gebeurt onderweg, vast wordt gelegd. Dit kan ervoor zorgen dat wanneer je in een ongeluk terecht komt, je precies kan bekijken hoe dat nou kwam. En belangrijker nog. Wiens fout het eigenlijk is, door middel van een dashcam heb je niet meer het ja/nee spelletje.

Wanneer je een dashcam wilt kopen, wil je natuurlijk wel weten hoe het allemaal in zijn werking gaat. Moet de dashcam voor en achter? Of alleen voor? Allemaal vragen om goed in te duiken. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je een dashcam gaat kopen. Het is dus belangrijk dat je veel dashcam reviews gaat kijken. Want hoe meer je weet hoe beter. In Nederland wordt het steeds populairder om dashcams te gebruiken, volgens metingen gebruiken nu tussen de 300.000 en 550.000 mensen in Nederland een dashcam. Dit zorgt ervoor dat mensen voorzichtiger gaan rijden. Want wanneer mensen weten dat ze gefilmd worden, zullen ze normaler gaan rijden. Want wanneer je iemand aanrijd komt altijd boven water dat het je eigen fout is geweest. Er zijn ook landen waar dashcams (nog) verboden zijn. In Oostenrijk en luxemburg is het verboden om een dashcam te hebben ook in Portugal is het verboden om een dashcam te gebruiken. Er zijn ook een aantal landen waarbij je de beelden niet mag gebruiken tijdens een rechtszaak. In Duitsland mag er ook niet gebruik gemaakt worden van beeldmateriaal. Bij hoge uitzondering mag je beelden laten zien tot en met 30 seconden.

Dashcam kopen

Wanneer je een dashcam wilt kopen moet je dus goed research doen, naar wat goed is, want een dashcam kopen vergt toch wel enige overwegingen. Bij dashcam.eu verkopen ze al sinds 2013 dashcams. Toen ze hiermee begonnen was het totaal nog niet aan de orde om een dashcam te plaatsen in je auto. Wanneer je hier je dashcam besteld is het voor 17:00 uur besteld morgen in huis. Ook zit op alle dashcams die je hier besteld 2 jaar garantie. Ze hebben een professionele inbouwservice, dit zorgt ervoor dat je dit niet zelf hoeft in te bouwen. Hier betaal je geen verzendkosten. Wanneer je er voor kiest om via Dashcam.eu een dashcam gaat kopen krijg je automatisch een ingebouwd autovolgsysteem. Dit zorgt ervoor dat je altijd kan zien waar je (zakelijke) auto is. Wanneer je auto gestolen zou worden zou je er ook snel achter kunnen komen waar die is. Ook zorgen dashcams er tegenwoordig voor dat gereden kilometers allemaal bijgehouden worden. Hierdoor voorkomt u discussies over kilometers die wel of niet gereden zijn.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *