Je vroeg het je waarschijnlijk al vaak af: Wat is cryptocurrency en blockchain en hoe kun je met deze relatief jonge technologie op korte tijd handenvol geld verdienen? Zo wordt ons althans te onpas en te onpas voorgespiegeld. En het zijn uiteindelijk altijd de ‘anderen’ die met een opvallend klein bedrag fortuinen in de wacht slepen. En het moet gezegd, met een relatief klein bedrag haalden sommigen al enkele miljoenen binnen. Met maar een klein bedrag hebben sommigen al miljoenen binnen. En dat terwijl de infrastructuur nog verder moet uitgebouwd worden. Het belooft dus alleen nog maar beter te worden. De kansen om zo nog meer geld te verdienen zullen er volgens ingewijden nog maar alleen groter op worden. Kansen om geld te verdienen zullen overal verschijnen in het wilde westen van de financiĆ«n. Vraag hierbij is uiteraard wat de beste manier is, om met deze virtuele valuta zo vlug mogelijk ‘schatrijk’ te worden.

Investeren

Om geld met deze gloednieuwe technologie te laten renderen moet je natuurlijk eerst geld investeren. Zonder investering geen geldgewin. De meest logische manier om geld te verdienen met cryptocurrency is investeren in een bestaande coin of token. Je wisselt daarvoor een bepaald bedrag in euro’s om in een populaire cryptomunt waarvan je hoopt dat die op korte tijd sterk in waarde stijgen. En dan heb je een dosis geduld nodig om hopelijk met winst te verkopen.

Bitcoins interessante belegging?

Bitcoin zijn volgens vele beleggers nog altijd een uitstekende belegging. Deze munten waren dan ook niet voor niets een van de eerste cryptomunten. Opvolgers waren vooral Ethereum, Ripple en EOS en ook deze munten maken stap voor stap hun achterstand op de bitcoins goed. Niemand kan uiteraard voorspellen wat de koers deze cryptomunten de komende jaren zullen varen. Beleggers zijn er toch van overtuigd dat de koers van de bitcoin wel eens naar 1000000 dollar per stuk kan stijgen.

Cryptocurrency is ook risicovol

Net zoals dat bij alle andere beleggingsvormen het geval is, zijn aan de handel in cryptocurrency ook heel wat risico’s verbonden. Het kan een winstgevende belegging zijn als je weet hoe best in digitale munten te handelen. De cryptocurrency markt is beweeglijk en daarom ook erg zeer risicovol. Je kunt makkelijk in korte tijd alles kwijtspelen. Starten met handelen in cryptocurrency beurs zoals is mogelijk vanaf een beperkt bedrag. Met enkele tientjes kun je makkelijk starten met handelen in cryptocurrency.

Staking best mogelijk

Dat kan als die een proof-of-stake (PoS) overeenstemming algoritme gebruiken. Door je geld vast te houden in een wallet krijg je beloningen voor het onderhouden van de blockchain. Je computer voert belangrijke taken uit die de blockchain van die coin draaiende houden. Je verifieert transacties en legt deze vast in een nieuw blok.Sommige cryptomunten stijgen opvallend nadat de ICO werd gehouden. Ethereum bijvoorbeeld, is in een paar jaar tijd van enkele euro gestegen tot meer dan 1100 euro.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *